Røsten 9

Velkommen til niende udgave af Røsten, denne gang med temaet: ’Bispevielse i Aarhus Stift’

Den 6. september blev Henrik Wigh-Poulsen bispeviet ved en stor ceremoni i Aarhus Domkirke, og forud for dagen var i sagens natur lagt et stor arbejde for at få alt til at lykkes. Vi har talt med domprovst Poul Henning Bartholin om de store forberedelser, som Aarhus Domprovsti har stået for, ligesom stiftsfuldmægtig Lisa Kolding fra Aarhus Stift løfter sløret for de mange praktiske tråde, som stiftsadministrationen har skullet have styr på.

Desuden kan vi byde på en billedreportage fra bispevielsen, du kan læse Henrik Wigh-Poulsens prædiken, og så har vi taget et nærmere kig på ’Østjydernes katedral’ i en artikel, hvor sognepræst Sabine Bech-Hansen fortæller domkirkens historie.

Modsat tidligere udgaver af Røsten finder du denne gang ikke anmeldelser, nyt om navne og korte nyheder i magasinet, der også er mindre præget af tekst og mere af billeder – god læselyst!


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kirkenioestjylland.dk/xn--rsten-vua.dk/wp-includes/functions.php on line 3657