Røsten 2

Denne gang lægger vi ud med en glad nyhed om Kirkens Korshær i Aarhus’ sejrsgang ved den nyligt overståede KomDag’13. Vi har desuden været en tur i Bjerager til Stilletid, og vi har været i Silkeborg for at tage en længere snak med den netop afgåede sognepræst og fortæller Ejnar Stobbe. Det er også blevet til et kirkeportræt af Sønder Vissing Kirke, der, (tyder det på), kan trække spor tilbage til Harald Blåtand. Læs også ganske kort om et nyt netværks- arbejde, der er i gang i stiftet, og som dette magasin blandt andet er en udløber af.

Temaet på de midterste sider er ansporet af, at landets biskopper i september gik samlet ud og opfordrede til at støtte befolkningen i Syrien: ”En af den nyere tids største humanitære katastrofer udfolder sig i Syrien lige nu,” hed det blandt andet i det åbne brev, der opfordrede den danske befolkning og folkekirkens menigheder til at støtte nødhjælpsarbejde i Syrien.

Tak fordi du læser med, og vi ses sidst på vinteren til en ny udgave af Røsten!


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kirkenioestjylland.dk/xn--rsten-vua.dk/wp-includes/functions.php on line 3657