Røsten 7

Vi byder nu velkommen til syvende udgave af Røsten, denne gang med temaet ’Kirkegården i udvikling.’ I magasinet fortæller ekspert i kirkegårdskultur, biskop Elof Westergaard, om kirkegårdens udvikling fra borgerligt mindesmærke over den anonyme grav til de mange valgmuligheder i dag.

Vi har desuden været forbi Nordre Kirkegård i Aarhus, skovkirkegården i Silkeborg og Odder Ny Kirkegård. Læs også om Henning Jensen, der er graver ved kirkegården i Mesing, og som synes, at hækkens klipning gerne må afspejle graverens humør.

Vi bringer derudover en lille solstrålehistorie fra Lystrup, hvor skolen nu er gået sammen med kirken om at have morgensang, og naturligvis finder du som sædvanligt anmeldelser, nyheder og et indblik i en af stiftets mange kirker - denne gang Vrads Kirke.

Magasinet ser markant anderledes ud, hvilket skyldes en ny platform, som gør det nemmere at indarbejde digitalt indhold, ligesom læsevenligheden nu er højere. Vi håber, I vil synes godt om det nye tiltag.

God læselyst!


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kirkenioestjylland.dk/xn--rsten-vua.dk/wp-includes/functions.php on line 3657